Ett tackkort efter månadens skiss

Halloj!

Idag har jag ett kort som jag gjort efter inspiration från den skiss Tettiz valde för månaden. Jag köpte nyligen den gamla, fina stencilen Leaf burst från Altenew och var tvungen att inviga den.

Jag färgade in den med Distress oxides i färgerna cracked pistachio och peacock feathers (inte så starkt med den sista) och såg till att det blev en färgskiftning från mitten och ut.

Jag skar ut “thanks” med Mama Elephants Thanks script i Lawn Fawns Metallic cardstock – gold. De små glitterdetaljerna i vitt är stansade ur Lawn Fawns Sparkle cardstock – pixie dust med dies från dem; hjärtat är från setet Hearts och prickarna är från Mini wreath die. Guldprickarna är gjorda med guldglittrig Stickles.

Härligt pysselväder här idag, kvällen är räddad! 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera