Höstligt födelsedagskort

Jag vet. Jag är lite knäpp. Jag längtar efter hösten nu. Magnifika gula löv som smyckar skogen. Lite har det börjat hända men än är det en bit kvar. Då får man plocka ner hösten på papper.

Innan jag visar mitt kort tänkte jag bara ge er några tips på lövliga höstprodukter i lite olika stil som (åtminstone i skrivande stund) finns i lager hos Pyssloteket:

Leaf burst – en vansinnigt snygg stencil från Altenew som jag aldrig tröttnar på. Här ser ni hur Therese använt den.

Lawn Fawn – Outside In Stitched Maple Leaf – bara SÅ snygg från årets släpp! Kolla in hur Katti använt den:

Scripty Autumn Sentiments – stämplar plus dies – otroligt fint set från Lawn Fawn som, om du köper ”bundlen” dvs både stämplar och dies, Anna satt ett fint paketpris på. Här ser ni hur Marianne använt den.

Rama in med löv med den fin embossingfoldern Frame of leaves från Altenew.

Fröställningar. När blommorna falnat står de kvar och påminner om prakten. Spana in dessa vallmofrökapslar från Aall and Create.

Nu till mitt höstliga grattiskort. Jag använde följande material:

Ni vet väl förresten att ni är bjudna på kalas i helgen? Pyssloteket fyller 14 år och på lördag den 30/9 kl.11 till 15 kommer butiken på Valhallavägen 48 att vara öppen. Fina erbjudanden och DT medlemmar på plats utlovas!

Firandet fortsätter sedan i webbshoppen efter att butiken har stängt. Lördag 30/9 kl.16 börjar firandet i webbshoppen 🥳

Två som är taggade för firandet är Shopper Dee och Party Time Dee. 😉 Kom du också vettja!!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar