Julledigt = pysseltid

Året lider mot sitt slut, men pyssellusten tar inte slut – i alla fall inte i min pysselhörna. Jag har, efter alla julkorten, hittat tillbaka till art journaling och det är såååå roligt! I en av mina art journals hittade jag en blyertsskiss som jag kompletterade med färg i olika former:

 

Det mesta är målat med akvarellfärger, men detaljer och streck är ritade med Poscapennor och Fineliners. Jag har också klistrat fast texter (”Be radiant” och ”I spill I make my mark” – Dina Wakley collage tissue paper) med multi medium. Stämpelsetet med siffror i olika varianter heter Number Medley och kommer ifrån Darkroom Door. Jag har stämplat med Archival ink – jet black.

Den vita texten har jag duttat dit med ink blending tool, vit akrylfärg från Dina Wakley och en stencil från Visible Image som heter Words of Support.

Det som inte finns inne i butik för närvarande kan man alltid maila anna@pyssloteket.se om att beställa hem. Tänk på att rådande omständigheter i världen gör att leveranser kan ta längre tid än normalt.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar