Topp 5 Lawn Fawn maj-releasen 2021

Ett av mina absoluta favoritmärken är Lawn Fawn och jag har väldigt svårt att motstå dessa söta stämplar, matchande dies och interaktiva kort som de brukar bjuda på. Maj-släppet är ingen skillnad, full med saker som hamnade högt på önskelistan. Jag tänkte visa upp mina 5 favoriter från detta senaste släpp:

Först ut är ju det söta stämpelsättet Happy Hugs. Efter ett väldigt kram-fattigt år så kom ju detta stämpelset väldigt lämpligt. De har tagit några av de populära karaktärerna från tidigare set, ekorrarna, mössen, haren och räven samt några fåglar och skapat söta bilder med kramar som tema.

Ihop med detta så kom även dien Giant Sending Big Hugs. I introduktionsvideon till denna så visades ett skak-kort så detta blev det första jag testade med denna die. Kortet är inte riktigt färdigt men tänkte att man kan visa work-in-progress ändå ;). Det blir väldigt effektfullt med att endast klippa ut dien ur en panel, limma t.ex overhead-plast på baksidan och sedan klistra tillbaka de delar som behövs för att skapa den negativa delen av dien. Sätta dit en bunt med skumtejp, fylla med lämpligt skakmaterial och fästa ovanpå regnbågsfärgat papper. Ibland behövs inte mer.

De ”positiva” delarna som blev över går ju givetvis bra att sätta på ett annat kort. Här har jag limmat ihop 3 på höjden och sedan även klippt ut ordet ”big” i mönsterpapper.

Nästa stämpelset var något jag väntat på sedan vårsläppet, nämligen Virtual friends add-on. Jag köpte nämligen setet Virtual friends när det kom ut och märkte ganska snart att jag behövde lite fler stämpelbilder för att kunna dekorera mitt ”kontor” med. Här har jag kombinerat båda seten ihop med lite ballonger från setet Scootin’ by:

Och när vi ändå pratar om Scootin’ by så stod även det på önskelistan. Här kan jag tipsa om att Lawn Fawns ägare Kelly Marie Alvarez gjorde en Facebook LIVE ihop med DT-medlemmen Jenn Shurkus där de skapade två slimline kort med just setet Scootin’ by. Själva liven gick mitt i natten svensk tid en vardag så det var inget som jag hann vara med på men jag har förberett genom att stämpla upp det som behövs för att skapa de två korten och tänkte titta på det i efterhand. De har all info om detta på sin Facebook-sida om du också vill prova på.

Sista favoriten ut är Dandy day flip-flop. Jag diggar att de har kommit ut med de här ”flip flop” stämplarna vilket helt enkelt är en spegelvänd bild från ett tidigare stämpelset. Dessa säljs nu som ”minis” och givetvis finns det även matchande die. Här har man möjlighet att skaffa fler av sina favoriter helt enkelt.

I skrivande stund finns alla dessa produkter i lager hos Pyssloteket. Skulle det vara så att någon hinner sälja slut innan du hinner lägga vantarna på det så kan du alltid maila till Anna och beställa så kommer det garanterat med hem vid nästa Lawn Fawn-beställning.

Veckan som kommer, 1- 4  juni, är butiken helt stängd men webbshoppen är däremot öppen som alltid. Det innebär att ingen svarar på mail eller i telefon och inga ordrar kommer att packas.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar