Trust your crazy ideas – Art Journal

Hej allihop! Ibland bara faller jag pladask för stämplar och stenciler. När jag sedan får hem dessa så kan jag klappa så fint på dem men sedan blir det inget mer. Känns det igen?

Det är nog flera år sedan jag köpte Dina Wakley Medias stencil Circle Faces. Superläcker. Men ärligt, vad gör man med konstiga ansikten egentligen 😂. Men nu var det dags för en utmaning.

Jag gjorde först en bakgrund med akrylfärg. Jag skapade en ombre-effekt genom att ta en mörkare röd längst ut på sidorna och sedan göra en mjuk övergång till orange och sedan gul. Jag lade ingen färg i mitten av uppslaget utan gillar effekten av att boksidorna kikar fram.

När bakgrunden torkat var det dags att leka med stencilen. Jag gjorde ett ansikte i taget med vit akrylfärg och skapade en folkmassa. Genom att sedan gå på och göra ett ansikte svart skapar ett blickfång som står ut ur mönstret bakom. Sedan behövdes inte mer än ett citat och lite svart färgstänk.

Jag passar på att påminna om att den fysiska butiken i Stockholm är stängd den här veckan. Är ni sugna på att klämma och känna på varorna är ni istället välkomna till butiken nästa vecka då det är öppet tisdag till fredag. Aktuella öppettider hittar ni alltid längst ner i webbshoppen.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar