2022 års Nyårskarameller

En gång ingen gång. Två gånger en vana. Vi upprepar därför förra årets succé och ger er Pysslotekets Nyårskarameller även i år. Och apropå ordspråk; Vi öppnar upp pysselåret med sex stycken visdomsord som gör att du klarar dig genom pysseldjungeln 2022 med glittret i behåll. Sex dagar i följd serverar vi dessa nyårskarameller med ett fint erbjudande i webbshoppen kopplat till vart och ett av dem.

Varje dag i bloggen mellan den 1:a och den 6:e januari presenteras alltså våra egenhändigt altrade pysselordspråk. Till varje ordspråk serverar vi en karamelliserad produkt eller produktgrupp med 20% rabatt just den dagen. Erbjudandet gäller från midnatt 00.01 till dagens slut 23.59. Erbjudandet gäller bara produkter som finns i lager i webbshoppen. Rabatten kickar in automatiskt i webbshoppen när du går till kassan. Om du vill vänta in de följande dagarnas erbjudanden innan du får ordern skickad till dig meddelar du det genom att svara på orderbekräftelsen. Om du hellre vill besöka butiken är vårt tips att lägga en webborder först för att sedan kunna hämta ut den där till rätt pris.

Erbjudandena börjar imorgon som sagt men låt oss värma upp med ett ordspråk som stämmer oerhört väl in på oss i DT-gänget:

Ja, så är det. Vi reklamar visserligen produkter, det ingår ju i uppgiften. Men Pysslotekets designteam är ofta både de första och största att själva falla i shoppinggropen. Ni skulle bara veta hur det ser ut bakom kulisserna. Vi pratar med varandra om produkter, köper, testar och faller för varandras blogginlägg. 🙏 Snälla, brukar Anna påminna oss ibland, lämna lite åt de andra kunderna också. 😇 Jamen, säger vi, vi bara säkerställer att Pyssloteket har det allra bästaste, finaste, läckraste sortimentet. 🤪 It’s a hard job but… 😝 nä faktiskt inte, det är ett rent nöje! Och vi looooovar högtidligt att fortsätta leva efter denna devis även 2022. 🥰

Och med det önskar Pyssloteket och hela dess DT-gäng ett riktigt GOTT NYTT ÅR 🥳! Glöm inte checka in vad Babsan karamelliserad imorgon!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar