Nyårskarameller 2022 #1

Paljetter, halvpärlor och annat bling är bland det bästa jag vet! Små behändiga prisvärda påsar med blingigt godis måste vara pysselvärldens motsvarighet till droger. Man köper en påse för att testa och sen är man fast! Sen står man där med sin varukorg i handen och tänker ”Äh, de kostar ju bara 39 kronor och jag har ju faktiskt inte den här varianten. Åtminstone inte exakt den här varianten.” Och fort som ögat växer man ur all tänkbar förvaring och då får man tillfredsställa det andra suget, att stuva om och surfa förvaringslösningar. Jag landade till sist i en Elizabeth Ward Bead storage tray som jag är supernöjd med. (Beställningsvara så maila Anna på anna@pyssloteket.se för prisuppgift och tillgänglighet.)

Vad gör jag då med alla mina paljetter och stenar? Ja, om sanningen ska fram så gör jag ju inte av med dem i nåt rasande tempo, direkt, även om jag använder dem på nästan alla mina alster. Jag använder dem i huvudsak på tre olika sätt:

Nummer ett är för att framhäva eller dra blickarna till ett område, vanligtvis texten, så brukar jag placera tre eller fem (alltid udda antal!) stenar eller paljetter lite assymetriskt. När jag använder tre så placerar jag dem alltid så att de formar en oregelbunden visuell triangel.

Nummer två innebär att jag förstärker mönstret genom att placera blinget som en del av det.

Och sätt nummer tre är ju så klart att göra shaker cards.

För scraprelaterade saker är det ju alltid trevligt att ha medberoende och därför bjuder Pyssloteket på 20 % rabatt på allt i kategorin Paljetter. Där hittar du paljettmixar, shimmerz, sparkletz och shaker elements – allt en blingberoende kan begära! Erbjudandet gäller från midnatt 00.01 till dagens slut 23.59. Erbjudandet gäller bara produkter som finns i lager i webbshoppen. Rabatten kickar in automatiskt när du går till kassan. Om du vill vänta in de följande dagarnas erbjudanden innan du får ordern skickad till dig meddelar du det genom att svara på orderbekräftelsen. Om du hellre vill besöka butiken är vårt tips att lägga en webborder först för att sedan kunna hämta ut den där till rätt pris.

Men det där om glitter som stod i rubriken då…. ? Tja, alltså…. Jag gillar inte glitter så värst. Äger två små burkar som jag aldrig använder. Så hos mig ser man bokstavligt talat inte glittret för alla paljetter. Men om DU gillar glitter så ingår dessa två också i erbjudandet (Lawn fawns Prisma glitter och Chunky glitter).

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

2 reaktioner på ”Nyårskarameller 2022 #1

  Inga Larsson

  (1 januari, 2022 kl. 09:34)

  var på orderbekräftelsen skriver jag

   Anna Pyssloteket

   (2 januari, 2022 kl. 09:14)

   Hej Inga! Du svarar på orderbekräftelsen, dvs du mailar tillbaka din automatiska orderbekräftelse och skriver att du vill vänta in resterande erbjudande. Gott nytt år! / Anna

Lämna ett svar