Återbruk: Från mjölkpaket till skimrande presentpåse

Idag tänkte jag visa hur en trist tetraförpackning ganska enkelt kan förvandlas till en söt present till en bebis. Den kan tjäna som presentpåse att sätta en nappflaska i, ett litet plagg eller en mindre nalle. Dessutom har den en liten ficka att stoppa ner en liten hälsning i. I nedan video berättar jag hur jag gjort.

Om du inte redan prenumererar på Pysslotekets YouTubekanal börja att göra det!

Detta har jag använt: Ficka från Whimsy, Siffror från Lawn Fawn , Alfabet från Lawn Fawn, Cirkeldie från Lawn Fawn, Distress Oxides , Dylusions Shimmer Spray, Mönstrat papper från Vicki Boutin

Följande varor kan beställas genom att mejla anna@pyssloteket.se: Stamping Bella – Bundle girls in the sky, Altenew – Mini 3D Stars Die Set

Visst blev den söt?!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar