Artjournalsida med andningsövning

Idag tänkte jag att ni ska få hänga med på en enkel andningsövning mot stress som jag scrappat i en av mina gamla böcker.

I grunden är det papper från boken som jag med färgat med distress ink genom en av Tim Holtz stenciler. Jag har även sprayat med Dina Wakleys gloss spray och Dylusions shimmer sprays. Med Dinas scribble sticks har jag ritat cirklarna samt ramen runt sidan.

Texten är stämplar från Hänglar & Wings som jag stämplat med svart stämpleldyna. Siffrorna är utstansade i papper från American Crafts med dies från Altenew. Både siffror och ord har fått lite Black soot på kanterna. Ostduken finns även där bakom. Fjärilsdelarna är utklippta från Dina Wakleys- collage collectivebok. Den finns tyvärr inte i lager just nu men kontakta gärna Anna så får du veta mera om du kan beställa den:  anna@pyssloteket.se

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar