Altrad näsdukslåda

Är du förkyld eller lider av all pollen som flyger omkring så kan det vara bra att ha näsdukar nära till hands. Lite snyggare och mer personligt  blir det dessutom om man dekorerar den efter eget tycke och smak. 🙂 Jag har här inspirerats av maj månads moodboard och skiss som är fylld av pasteller och hexagoner!

Jag köpte en låda näsdukar som jag klädde med vit cardstock och färgade in med lite distress ink: Milled lavender. Sedan lite vit heavy gesso genom stencilen: totally dotty från Aall & Create. Jag ritade själv upp mallar på hexagoner i två olika storlekar som jag klippte ut i mönstrat papper från Heidi Swapps serie Sun Chaser. Har stämplat direkt på lådan med stämpel från Aall & create. Blommorna är stämplar från Hänglar & Wings som jag klippt ut och målat med samma distressfärg som lådan.

Som pricken över I:et blev det en textrad ur Tim Holtz: small talk Snarky

Tack för att du tittade in!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar