Max rocks från Visible Image

Jag föll pladask för Max rocks när denna kom ut från Visible Image och tänkte att här blir en bra stämpel för rockarna i mitt liv (som är ganska många med tanke på att jag själv är rockare/hårdrockare).

Jag ville använda de flesta stämplarna i setet och skapa en bakgrund men ville heller inte ha det plottrigt så jag bestämde mig för att göra en bakgrund med svart på svart, så rockigt det kan bli liksom ;). Så, jag stämplade upp kedjan, döskallen och färgsplattarna med Versamark ink på en svart panel. Jag heat embossade sedan med Clear vilket ger intrycket av svart på svart.

Jag färglade sedan Max med alkoholbaserade pennor och klippte ut med min Tim Holtz sax. Åh vad jag inte älskar att klippa sådär men, om man använder en svart penna på kanterna efteråt så ser det ut som man varit superduktig när man klippte. Det skapas ett litet vitt utrymme vid hans vänstra arm och kroppen, detta skar jag ut med hjälp av en craft knife.

Jag stämplade hälsningen ”You rock” men ville göra något roligare med ordet ”rock” så jag använde mig av Altenews Bold alphabet och staplade tre av varje bokstav ovanpå varandra och limmade sedan fast.

Blev sugen på att göra färgsplattarna i färg också så jag gjorde ytterligare en variant:

Här embossade jag dem med Wows embossingpulver Metalline First Frost för den ljusblå och Oceanic för den mörkare blå. Hälsningen blev embossade i vitt på svart cardstock och sedan utklippt. Jag har ju nu upptäckt att det även finns dies till Max rocks, kanske ska investera i dessa framöver 😉  Nu har jag ett kort klart för Pysslotekets sommarbingo; minst två olika embossingpulver på samma alster. Check! Har du börjat än?

Det finns även en tjej i serien som heter Molly rules. Tror jag ska skapa med henne härnäst 🙂

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar