Enkel layout med mixed media

Det är lätt att känna sig överväldigad när man tänker att man ska skapa ett alster med mixed media men det behöver inte alls vara komplicerat. När jag skapade denna layout började jag med att stämpla med akvarell på en akryl-kloss det räckte för att få mixed media-känsla. Jag la till lite stänk av svart akrylfärg på slutet för att knyta ihop det hela.

Alla dekorationer är från Vicki Boutins Sweet Rush kollektion.

Att stämpla med akvarell på kloss är precis så enkelt som det låter. Man målar med akvarell på klossen, sprayar lite extra vatten om det ser torrt ut och stämplar sedan ner. genom att upprepa på samma ställe och lite omlott blir det flera nyanser även om man bara använder en färg.

Hoppas ni vågar prova lite mixed media, då kan ni också kryssa en ruta i sommarbingon som tar slut efter helgen.

/Veronica – mammanjohanssonscrapbooking

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar