Tettiz favoriter

Jag är lite av en allpysslare och gör allt ifrån ATC, kort och art journaling – men det finns en sak som jag verkligen tycker om att göra: färglägga! I dagens inlägg tänkte jag visa några favoriter som jag gärna sträcker mig efter när jag färglägger:

Neenah cardstock

Det är viktigt med rätt papper när man färglägger. Jag använder gärna markers/alkoholbaserade pennor och då tycker jag Neenah cardstock i tjockleken110 lb (297g/m2) är bäst.

Memento ink

När man färglägger med markers behövs även ”rätt” stämpeldyna för att stämpelfärgen inte ska börja ”blöda” – jag använder Memento ink och den finns både i stor och liten dyna:

Stämplar

Stämplar har vi alla våra favoritmärken och motiv – en av mina absoluta favoriter är Visible Images Creative Chaos:

Pennor/Markers

Det finns en mängd olika markers på marknaden, men den sort som finns på Pyssloteket – Altenew Artist Markers – är både bra och prisvärda. Det jag uppskattar med dem är att det kommer fler och fler färger hela tiden och att du köper dem i set. På så vis får du flera pennor i samma färgskala, vilket gör det lättare att skugga och ge djup till motiven som färgläggs. Pennorna har dessutom en penselspets och en smalare spets.

Brukar du färglägga? Vilken är din favoritmetod?

Pyssla lugnt!
Jeanette – Tettiz

 

 

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar