Stämpla med vattenfärg

Tekniken svepte nyss förbi mig i flödet bland mina sociala medier, ingen aning om vem eller var och inte är det nåt nytt under solen direkt men det inspirerade mig till dagens uppslag. Det går bra att använda med andra vattenbaserade medier som tex distressreinkers, och annat inte bara akvarellfärg som jag använt här.

Jag valde bladstämpeln från Dina Wakleys stämpelset Remarkable. Den finns inte inne i butiken just nu men maila Anna om du blir sugen, det är ett av mina favoritset just nu! Jag har även jobbat i hennes lilla 6×6 White Journal med underbart tjocka akvarellpapper. Tror att det här är samma tjocka kvalitet som numer går att köpa separat, har inte testat dem än det ligger bland favoriter i shoppen.

Stämplade med olika gröna nyanser med olika mängd vatten för att skapa variation och djup. Färgsatte även himmel och mark, häftade dit småfjärilar från Tim Holtz  Ideology Transparent Wings Die-Cuts. med min tiny attacher.

Titeln kommer från Dina Wakley  Medias Typed Ledger set 1.

Det var riktigt befriande att göra ett AJ-uppslag igen, har annars mest blivit färgläggning av olika Miss Deestämplar till kort här i sommar…är fullkomligt besatt av denna roliga figur! Tror det kommer en ny laddning här snart med nya Miss Dee i olika utföranden i Janet Kleins design från Aall & Create. Jag längtar! 🙂

Nu är ordningen återställd och Anna är sen en tid tillbaka efter semestern. Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner på startsidan i webbutiken! Webbshoppen är öppen dygnet runt!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar