Tolkning av månadens moodboard och skiss

Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta inlägg. Eftersom jag denna hösten har påbörjat min utbildning till förskollärare (samtidigt som jag arbetar) har jag pga. tidsbrist blivit tvungen att avsluta mitt uppdrag som dt-medlem, detta blir mitt sista inlägg på bloggen. Jag kommer såklart inte sluta scrappa så vi kommer ju ändå ses i facebookgruppen och vid cc och annat.

Idag vill jag dela med mig av min tolkning av septembers moodboard och skiss. 

Jag valde att sy streck för att markera de olika fälten på skissen. Löven är utstansade med Tim Holtz cut out leaves .

Hoppas ni har en härlig höst och att vi ses i facebookgruppen!

/Veronica @mammanjohanssonscrapbooking

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar