Poinsettia Blessings

Poinsettia eller julstjärna som vi säger i Sverige finns i många olika skepnader både irl och i stämpelväg. Jag älskar att färglägga stämplar som föreställer dessa blommor och ni har tidigare i det här inlägget från förra årets julkalender   bla sett mig använda Altenews Modern Poinsettia och Colorado Craft Companys Slimline Poinsettias Big & Bold

I skrivande stund finns endast det sistnämnda stämpelsetet i lager:

     

Men maila Anna så tar hon hem Modern Poinsettia från Altenew nästa gång hon beställer därifrån. De har även en ny variant på  julstjärna i form av stämpelsetet Holiday Flower som även det måste förbeställas av Anna, det hittar du här.

Idag visar jag tre kort med ett för mig nytt stämpelset från Colorado Craft nämligen Poinsettia Blessings (till vänster syns även Slimline Poinsettias)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Jag har embossat stämpeln med versamark ink i tre olika pulver, silver, guld och platinum, här väljer jag helst pulver som är fine eller superfine, har faktiskt inte testat de grövre varianterna, får göra det och återkomma men risken är att linjerna i stämpeln är för fina för att det grövre pulvret ska fästa bra.

Jag har färglagt med akvarellfärg och gjort skuggor antingen med samma färg som blomman eller en grå, för lite extra piff så har jag stänkt men liknande färger som blomman är färgsatt med. Texten ”Merry Christmas” kommer från ett annat Big & Boldset från Colorado Craft som väntar på att användas härhemma nämligen Nordic Ornament, (den andra texten har jag ingen aning om varifrån den kommer, remsan låg och skräpade i en låda på pysselbordet från förra årets julkortsmakeri. 🙂

Det var allt från mig den här veckan, har du öppnat din julkortsverkstad än?! Jag gillar att vara ute i god tid även om jag inte skickar speciellt många men så här tidig har jag nog aldrig varit förr. 🙂 Tjingeling!

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”Poinsettia Blessings

Lämna ett svar