Höstfeeling

i min vita Dina Wakley Media artjournal 6×6  idag. Kan man para Dina Wakley Media med Lawn Fawn i mixed media? Jomen det tycker jag nog! Det var iallafall riktigt kul att bygga en STOR scen för en gångs skull i ett artjournaluppslag, istället för som jag brukar, på kort.

Jag har använt tissuepapper Things that Grow och akrylfärger från Dina Ẃakley Media, (Fir, Cheddar och Sedona) layerings stencils Focus från Tim Holtz och även minivarianten av linked circle som du hittar i större version här.

Jag har förbeställt några minilayering stencils som kommer i set om tre från Anna. Tycker ibland att de vanliga blir lite stora så jag har kompletterat några favoriter i mindre version.

Här på Stampers anonymous sida hittar du alla miniset, maila Anna en länk så kollar hon tillgång och leveranstid. Det jag använt här idag heter #52 och innehåller linked squares, linked circles och focus.

Sist men inte minst har jag använt färglagda och utstansade möss och löv från Lawn Fawn set som kom förra hösten, You Autumn Know. för att bygga scenen. Till det där lilla extra har jag embossat med WoWs guldpulver lite här och var och genom stencilen Warp Speed från Altenew.

Jag har faktiskt fingermålat här, tycker det är lättare att få ut akrylfärgen tunt med fingrarna och få till olika lager. Sen har jag lagt på stencil och tagit bort färg med en våtservett för att få mönster och skiftningar.

Titeln kommer även det från Dina Wakley Media Typed Ledger Set 1.

Jag har liiite svårt med hösten med mörker och kylan som kommer men färgerna är helt magiska!

Hoppas jag inspirerat dig till artjournaling idag!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar