Kära Tomten

En alldeles egen önskelista har jag skrivit till Tomten. Det är lagt i finaste kuvertet och ordentligt frankerat. Så jag hoppas verkligen att det kommer fram som det ska.

Men jag har förstås även en önskelista till mina närmaste som jag har gett till dom och jag tänkte även dela med mig av den till er!

Så först mitt brev till Tomten, man vet ju aldrig, kanske han prenumererar på bloggen och får ett mail varje gång det är ett nytt inlägg? För det vet du väl att man kan göra? I spalten till höger (iaf om man läser via datorn) annars får man scrolla nedåt, men där finns en liten ruta där du kan skriva in din mailadress så missar du inga inlägg!

 

Överst i min lista till mina närmaste, och förstås även till andra om man känner sig manad att ge mig en present!

Nr 1. Sizzix – Big Shot Switch
Alltså den här, vem vill inte ha den här!? Snygg design. färgen passar mitt pysselrum perfekt, även om den är lika snygg i vitt. Grym på alla sorters utstansning och embossing. Den skulle liksom ersätta både min vanliga manuella Big Shot och min större Spellbinders Platinum

Nr 2. Altenew – Metallic Watercolor
Jag tänker att de här färgerna skulle vara magiska att ha för att göra härliga skimrande stänk. För färgläggning med pensel är inte riktigt min grej, jag har försökt, men jag tycker det är svårt. Fast det är klart, jag har inte övat särskilt mycket. Kanske jag skulle bli mer sugen på att öva om jag fick dessa fina färger!

Nr 3. Bazzill cardstock Smoothies
Tänk om man kunde få en samling på ett bräde liksom, med minst 10 av varje färg! Eller egentligen skulle jag nog vara nöjd med två av varje, jag vill inte verka girig 🙂 Tänk att alltid kunna ha matchande kortbaser och även kunna göra passande kuvert till. Åhh vilken dröm!!

 

Nr 4. Spellbinders – Glimmer Hot Foil System
Att jag vill ha en sån här, det heeeelt och hållet Babsans fel! Jag älskar min fina kollega och vän, och hon är jättebra på att dela med sig av sina ha-begär! Jag som inte ens gör så mycket kort, jo till jul gör jag en hel del, och i år var det på något sätt extra roligt. Men jag har alltid hoppat lite bland alla olika tekniker som finns, och även om jag gör kort så brukar det bli någon form av mixed media. Så därför borde en Glimmer hot foil passa mig perfekt!

 

Ja det här var min önskelista. Känner du ett starkt behov av att ge mig något så hör av dig så får du min adress!

Jag önskar dig en fantastisk jul och ett härligt gott nytt år!
Många kramar!

/Katti
Finns på instagram under @craftavide

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar