Enjoy this moment! – Maja Design

Mitt i allt julfirande dyker jag in med ett tips på en ”gå bort present”. Jag har altrat en låda från när nån av sönerna fick en ny datamus, en stadig låda som nu fick nytt liv!.

Häng med!

Jag började med att måla lådan med vit gesso. Sedan klädde jag den på både in och ut sida med papper från Maja Design: Bohemian Harmony. Jag färgade in kanterna på pappersbitarna med lite distress ink: Walnut stain. Texten på locket kommer från samma pappersserie, längst ner på 12″ papperen.

 

Inne i lådan la jag värmeljus och en stor tändsticksask som jag klädde i samma ”kläder” som lådan.

 

De stora bladen är chipboard från Dina Wakley som jag embossat med embossingpulver för att tillägga lite struktur och glitter. Blommor, tyg och paljetter från egen gömma.

Önskar er en god fortsättning på julen och ett gott nytt år! Ses 2023!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar