Återbrukad och altrad konservburk

För en vecka sen var det livesändning både förmiddag och kväll. Eftersom jag är morgontrött körde jag kvällspasset och försökte inspirera lite till återbruk så här i fattiga januari. Jag hade en hög och smal konservburk som jag piffade till lite för att ha mina långa penslar i (Dina Wakleys t.ex.). Om du vill se hela arbetsprocessen kan du följa länken här ovanför, men jag ska försöka ta dig steg för steg i skrift också.

Jag började med att mäta burkens höjd och omkrets och skar till en bit Neenah cardstock till rätt mått. Den stencilen jag valde att göra bakgrunden med är Dina Wakleys Curly Frond stencil och jag valde några starka färger bland mina Distress Oxides. Texten SPILL & PAINT kommer från en annan Dina Wakley-stencil som heter What we do – den finns inte i lager, men vill du förbeställa en sån är det bara att maila Anna och fråga. Med en finelinerpenna ritade jag lite streck längs kanterna och sen fick några stänk med gloss sprays avsluta bakgrunden

Den stora penseln som jag satt fast på bakgrunden är Aall & Creates stämpel Painting Numbers. Jag stämplade med Memento ink och färglade med alkoholbaserade pennor/markers innan jag klippte ut en del av motivet och limmade den på bakgrunden.

Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”Återbrukad och altrad konservburk

  Linda landby

  (15 januari, 2023 kl. 11:11)

  Härlig live o härligt med återbruk o ett väldigt härligt handgjort alster, superfint Tettiz.

   Tettiz

   (24 januari, 2023 kl. 14:50)

   Tack snälla! Vad roligt att liven var uppskattad! 🙂 /Tettiz

Lämna ett svar