Trä-gen kärlek vissnar aldrig?

När Malin visade sitt fantastiska kort med bävrarna från Lawn Fawns set Wood you be mine kombinerat med Wooden alpha från Memory Box tändes en liten glödlampa ovanför mitt huvud; jag har ju också bokstäverna! Äntligen ett perfekt projekt för att få använda dessa! De är superfina och jag föll pladask när jag såg dem första gången men har ändå haft svårt att få till något färdigt alster. Nu banne mig behövdes bara bävrar och lite pysselro.

Som av en händelse bläddrade jag förbi en bakgrundsdie jag beställde förra året men inte hann använda; Stitched hearts background die från Heffy Doodle. Den kändes given för mina bävrar så jag färgade in den med Distress Oxide Speckled egg och de rester som fanns kvar i min blåa borste. Jag skar även ut en liten gräskant i mörkgrön cardstock med Lawn Fawns Meadow border som färgades in lite lätt med en ljusare grön oxide (eller en blandning av flera, jag tvättar mina borstar för sällan..)

Till bokstäverna använde jag brun cardstock och resten av texten finns i stämpelsetet Wood you be mine. Ett av kaveldunen kommer från det mindre setet So dam much.

För ett par dagar sen visade dessutom Jenny sin fina LO med wooden alphas utskurna i foil, det var jag såklart också tvungen att kopiera. Väldigt svårt att få bra på bild men så läckert i verkligheten!

Jag valde en blankare foil (som jag hade en restbit av) i guld, bakgrunden består av två papper ur Lawn Fawns paper pad Spiffy speckles som jag skurit ut med Small dotted square stackable.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

2 reaktioner på ”Trä-gen kärlek vissnar aldrig?

  Linda Landby

  (27 januari, 2023 kl. 11:23)

  Supergulligt Therese, så roligt med bloggar då det är få som gör det nuförtiden när det mest e youtube o TikTok som gäller. Tack för inspirationen 🙏

   Therese

   (28 januari, 2023 kl. 13:07)

   Tack Linda! Kul att du gillar blogginlägg, TikTok är för modernt för mig 😀

Lämna ett svar