Your crazy is showing – art journaling

Vilken är din favoritfärg? Min är gul. Och turkos. Eller egentligen alla färger på en och samma gång – det är så härligt att få ösa på med mycket färg! Dagens kreation är lite åt det clean & simple-hållet, men väldigt färgglatt. Den art journal som jag använder heter Blue Edition (8×10 inches)och är en av flera modeller från Dina Wakley media/Ranger. Jag älskar det tjocka akvarellpapper som är i – lite gesso på och sen är det bara att låta inspirationen/fantasin flöda.

På den här sidan utgick jag från en Dina Wakley-stencil (Giant Funky Silhouettes – tyvärr inte i lager i skrivande stund), ritade av konturerna med en vattenlöslig penna (vattenlöslig krita går också bra). Sen tog jag en blöt pensel och löste upp konturerna så det ser lite grann ut som skuggor runt figuren. Stencil nummer två jag har använt heter Shape Mashup också från Dina Wakley. Jag valde att rita av konturerna med Scribble Sticks och sen – på samma sätt som tidigare – lösa upp dem och fylla i formerna med pensel och vatten. När allt torkat stämplade jag på tre ställen med Aall & Creates stämpel Squared Digits. Mun och andra små streck och detaljer gjorde jag med Uni-ball Fineliner och vit Poscapenna. Det kändes lite naket, så jag plockade fram mina gloss sprays och stänkte lite här och där med olika färger – nära den gula rutan stänkte jag gult osv. Slutligen satte jag fast ett par stickers från ett av häftena från Tim Holtz – Small Talk – Snarky. De är så underbara, de där texterna – funkar PERFEKT i alla fall mina art journals.

Ha det fint, visa lite crazy och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar