Lika/olika layouter – del 2

Såg ni KarinÅ/Pyzzlots härliga LO-kavalkad igår? Inte?! Kika där först och inspireras av Karins härliga layouter och kom tillbaka sen, jag väntar snällt här.

** pausmusik **

Är du tillbaka? Perfekt! Då vet du att Anna plockade ihop ett varsitt kit med mönstrade papper från serien She’s Magic till oss båda. Arken vi fick var: Dreamer, Pen PalsSincerely yoursAcross the SeaReal lifeSo good, Best Friends, Sparkle och A Simple Hello. Vi fick också med washitejp från Doodlebug – Karin fick Delightful Dots och jag fick en liknande som heter Candy Hearts. Vi fick också en varsin påse med paljettmix i rosa från Nellie Snellen. Utöver detta har jag lagt till stickers och Thickers från min pysselhörna för att sätta min egen touch på sidorna. Vi fick båda stickersark med ord i turkost och guld som jag använt på mina alster.

Det var otroligt inspirerande att skapa med detta kit – som ni ser har både jag och Karin båda gått helt bananas och gjort massor av alster. Jag har inte använt så här mycket mönstrat papper på länge!! Vi var överens om att det var väldigt kul att se hur vi båda tacklade uppgiften eftersom vi har väldigt olika stil när vi scrappar. Karins hög med spillbitar blev mycket mindre än min, så det talar sitt tydliga språk. Såklart kommer det bli spännande att se vad vi kan skapa av dessa pappersrester under tidspress och med publik! Håll utkik på Facebooksidan för mer information om kommande livesändning.

Mina layouter hamnade i olika album – det blev många bilder från min och dotterns resa till England förra sommaren, en bild från min balkong och ett par bilder från solsemestern på Kos 2019.

Jag hoppas att vi har kunnat inspirera till att använda massor med mönstrat papper. Nog är vi många pysslare som sitter på ett ordentligt lager papper som vi vill använda upp för att göra plats för nya, fina papperskollektioner, eller hur? 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

3 reaktioner på ”Lika/olika layouter – del 2

    […] Det tänkte vi kunde vara inspirerande. Idag bloggar jag med mina 9 (!) LOs och imorgon kommer del 2 då bloggar Tettiz sina, Vilken kavalkad […]

    […] det min och Stephis tur att få skapa med identiska kit från Anna. Tidigare har Karin Å och Tettiz gjort detta och de producerade layouter i massor. Tryck på deras namn så kommer ni till deras […]

    Lika/olika del 3: kort – Pyssloteket

    (22 april, 2023 kl. 14:42)

    […] ni ihåg för två helger sen när Tettiz och jag bloggade layouter utifrån samma serie papper? Vi använde ju serien She’s Magic – […]

Lämna ett svar