Lika/olika del 3: kort

Kommer ni ihåg för två helger sen när Tettiz och jag bloggade layouter utifrån samma serie papper? Vi använde ju serien She’s Magic – så otroligt fin och rolig att göra layouter av. Men den passar såklart även fint till att göra kort.

Faktum är att samma vecka som vi fick kitet med papper och dekorationer från Anna så hade jag en beställning på ett Mumin-kort. Och jag tyckte faktiskt att många av mönsterna var som tagna ur en Mumin bok eller kollektion.

Jag tänkte collage helt enkelt och byggde som en scen bakom Muminmamman med vatten och solnedgång från de randiga pappren och pricken över i:et är ju flaskposten inte sant.

Solen kommer från ett die set från Mama Elephant In the clouds som jag beställt genom Anna.

Ramen är från Lawn Fawn Reverse Scalloped Rectangle en gammal favorit. Texten är en stämpel från Hänglar & Wings.

Muminmamman är en utskriven bild för barn att färglägga :-). Jag har använt vattenlösliga pennor och den här penseln från Altenew . Då blir det inte så blött på pappret som var lite känsligt för det. Sen har jag glossat Muminmamman med Rangers Glossy Accent .

Några stjärnor från paljettmixen, (som ju också ingick i det kit jag och Jeanette utmanats att skapa med), fick också dekorera kortet.

Imorgon är det dags igen då bloggar Jeanette vidare med sina kort. Det blir spännande att se hur lika och olika det blir! På kvällen har vi livesändning kl 20.00 på Pyssloteket då ska vi använda våra restpapper och skapa av. Häng med på Scrap along då!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

2 reaktioner på ”Lika/olika del 3: kort

  Therese

  (22 april, 2023 kl. 19:02)

  Sjukt tråkigt att ni gör alster/kort med material som inte finns att köpa. Tycker att det som ni visar ska inspirera och göra att jag som kund vill och kan köpa de jag saknar.
  Men Muminmamman kunde inte köpas. Tråkigt.

   Karin Å

   (22 april, 2023 kl. 19:16)

   Hej Therese, Muminmamman är en utskrift från nätet från en sida för barn att färglägga – precis som jag skriver. Det är en sådan bild som alla kan skriva ut gratis. Bara att googla 🙂
   Huvudnumret i det här inlägget är pappren. De finns i lager. Självklart försöker vi säkerställa att merparten av det skapar med finns att köpa eller finns att beställa hos Pyssloteket. Ibland gör vi undantag och använder annat material, för att inspirera. Synd att du blev besviken.

Lämna ett svar