Blommor och bin för hela slanten

Hej!

Hoppas att ni har det bra nu när den första sommarmånaden är här. Det brukar kunna vara en hektisk tid med skolavslutningar och student nu så då är det ju perfekt att varva ner med lite pyssel. I mitt förra inlägg visade jag kort gjorda med senaste släppet från Lawn Fawn och jag lovade att visa fler alster med de produkterna jag hade köpt. Sagt och gjort, här kommer de. Om något är slutsålt så mailar ni Anna (anna@pyssloteket.se) och ser om hon kan ta hem åt dig.

Först ut en härlig Pop-Up Bee die i form av ett bi som man kan sätta inuti kortet som en söt detalj som vecklar ut sig när man öppnar kortet. Det var lite svårt att fota men hoppas att ni förstår. Jag satte vellum mellan vingarna och hade på lite stickles. Denna die är så galet söt.

Jag använde samma die till nästa kort också men då satte jag ihop biet på ett annat sätt så att det blev plattare eftersom det sitter på framsidan av kortet. Här har jag även använt Lawn Fawn -Honeycomb Shaker Gift Tag utan att ha gjort ett skakkort av det. Marianne visade olika snygga varianter att använda den diesen på HÄR. Texten kommer från Lawn Fawn -Hive Five.

Här har jag gjort en shaker-tag av ovan nämnda die. Istället för 3D-tejp stansade jag ut många ramar och limmade ihop. Sen är det bara att fylla med det du vill ha. HÄR hittar du massor av godis att fylla dina skakkort/tags med. Ni vet ju att jag gillar rosa så det fick bli en rosa liten bikupetag. Jag använde Lawn Fawn -Stencil Honeycomb till mönstret i botten på tagen. Bina är från Lawn Fawn -Hive Five. Glad sommar är en stämpel från setet Babylycka från  Hänglar&Wings.

Det var de korten jag tänkte visa med Lawn Fawns nya släpp. Mycket blev slutsålt snabbt men jag vet att påfyllning är på ingång.

Jag skrev ju i min rubrik att det skulle bli blommor och bin och det har varit mycket bin hittills. Jag fick lite feeling häromkvällen och gjorde två kort med fler bin och lite mer blommor. Jag har använt Hero Arts -Bee Florals Layering Stencil och Hero Arts -Fancy Die -Bee Florals Window. Det är ett set med fem stenciler som man kan använda med valfria färgkombinationer. Dien som är till skär ut så att du får som ett fönster i mitten och där kan du ju stämpla något eller sätta dit en orddie t.ex.

Hoppas att ni har fått lite inspiration för att skapa med blommor och bin!

Kram Åsa

OBS! Nästa vecka är den fysiska butiken stängd och ingen är på plats. Mail kommer att besvaras men räkna med längre svarstid. Inga ordrar kommer att plockas under nästa vecka utan de plockas i turordning på tisdagen därpå.

Pssst! Håll utkik i webbshoppen nästa vecka när Anna är borta……..

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar