Art Journal – I’ve got a good heart

 

Hej allihop! Jag har fastnat i ”Art Journal”-träsket och det innebär att jag just nu inte skapar så mycket annat. Idag bjuder jag på en superenkel sida som jag gjort med små medel. Den ser betydligt mer avancerad ut än vad den faktiskt är.

Det som är fokus på den här sidan är ansiktet, eller de två ansiktena. Dessa har jag inte ritat själv utan de är förtryckta Tissue papers/Collage paper från Dina Wakley Media. Och förutom dem är listan på material väldigt kort: akrylfärg, stenciler, en tag, sytråd och en klisterremsa med text.

Jag började med att smoosha ut rosa akrylfärg på min sida (och min tag). När det hade torkat gick jag på med en turkos färg genom en stencil, Dina Wakley Medias Swirling Dashes. Efter det klistrade jag på mina collagepapper. Jag använde decoupagelim men alla slags multimedium borde fungera till uppgiften.

Senare valde jag, när allt torkat ordentligt, att gå på med lite mer rosa och turkos akrylfärg då jag tyckte färgen mattades av lite med collage papperet ovanpå. Då gick jag även på med orange akrylfärg genom ytterligare en stencil, TCWs Mini Stones Devided.

Dina Wakley förstärker gärna sina motiv genom att använda dem flera gånger på samma alster och det är med inspiration därifrån som jag valde att göra en liten miniversion av sidan på en manilla-tag som jag senare tejpade fast på sidan. Sytråden fungerar lite som en avskiljare då allt annars flyter ihop då allt är i samma färger. De påklistrade textremsan är från Tim Holtzs Small Talk-Snarky.

Så en sida som ser ganska avancerad ut som egentligen är väldigt enkel att göra. Och det viktigaste av allt, det var superkul att göra den!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

1 reaktion på ”Art Journal – I’ve got a good heart

    […] här inte. Den här sidan gjorde jag faktiskt samtidigt som min förra AJ jag visade här, den med ansiktena. Eller jag påbörjade den samtidigt i alla fall. Det är nämligen så att dessa sidor skapar ett […]

Kommentera