Färgglada blad

På samma sätt som jag skapade ATC:erna i dagens tidigare inlägg, skapade jag också dessa kort.


För att läsa om hur jag gjorde – klicka här för att komma till mitt inlägg tidigare idag.

Materiallista:
Dina Wakley MEdia acrylic paints
Dina Wakley MEdia mask + stencil – Branches
Poscapennor
Finelinerpenna 0,2
Lawn Fawn glue tube
Tim Holtz Idea-Ology stickers – Small Talk
Tim Holtz Layering stencils – Dot fade, Digit
Darkroom Door texture stamp – Torn text

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar