Kort till Äldrekontakt

Här har julkortsverkstaden precis börjat. Jag har använt mig av Lawn Fawn Simply Celebrate Winter för att göra en hel bunt julkort. Stämpelsetet är perfekt för massproduktion. Stämpla upp ett par ark och sedan är det bara att sätta sig framför någon långserie på Netflix och börja måla.

För att liva upp korten har jag använt mig av färgglada mönstrade papper från Lawn Fawn och My Favorite Things. Till sist använde jag Lawn Fawns prismaglitter för att få lite bling på det hela.

Korten kommer skänkas till föreningen Äldrekontakt. Hillevi, som anordnar insamlingen, har tidigare skrivit om gruppen här och här. Hon brukar samla in både julkort, födelsedagskort och baraförattkort, så se till att bli medlem i Facebookgruppen och skänk några kort som du har till övers. Denna insamling pågår tom 10 november, så det är lite sista minuten, men ett par kort kanske du också hinner göra?

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Kort till Äldrekontakt

Kommentera