Art journaling för att välkomna maj

För ett tag sen gjorde jag massa gel print tryck. En del blev bakgrunder till kort en del passade bättre till art journaling. Som denna till exempel.

Den är gjord i tre eller fyra lager med Distress Oxide i gult och grön, och sedan två stenciler, Dylusions Large Boulders med en stora cirklar från och Primas Dandelions (båda tyvärr slut just nu men du brukar hitta dem här). Har även använt Hänglar&Wings stämpelset Prickar.

Här på Youtube hittar du en tutorial på hur jag gör mina bakgrunder med distresser.

Idag var jag inspirerad av Mariannes moodboard för mig, plus att jag var sugen på att använda mina nya stämplar från Hänglar&Wings. Så jag tog fram min gamla printade bakgrund. Strikt sett kanske det inte är monokromt men det håller sig iaf i en snäv färgskala mellan gult och grönt och min idé var att bryta av med en fjäril i blått.

Jag stämplade mina nya stämplar från Hänglar&Wings det Bladranka på gamla boksidor och färglade med kritor motsvarande scribble sticks. Texten kommer från setet Ansikten#1.

Fjärilarna är stämplade på vellum med Glossy Accents på. Sist lite stänk bara med vit akryl och gul sprayfärg och en inramning med en smal svart penna.

Nja. Jag vet inte om det kvalar in på att jag följer moodboarden men det är iaf ett bidrag som uttrycker ”sköna maj välkommen ” och det är ju inte heller så dåligt moodboard eller ej!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar