November – moodboard + skiss

Det är redan 1 november – HUR i hela Hälsingland gick det till? Nå, vi botar novembermörkret med lite pysselinspiration och kreativitet, så är det snart vår igen! 😉 Månadens moodboard anar en längtan till sol och semester, men har ändå en färgskala som kan passa in på en grå november – det finns alltså massor med möjligheter!

Du kan välja att inspireras av moodboarden och skissen eller någon av dem – inga måsten, bara inspiration!

Mitt inspirationsalster blev en kombination av både moodboard och skiss:

Om du inspireras och skapar efter novembers moodboard och/eller skiss så får du gärna tagga ditt alster med #pyssloteketmood så att vi får se vad du gjort!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”November – moodboard + skiss

Lämna ett svar