Altenew -Billowing Blossoms

Hej alla pysselvänner!

Jag blev så inspirerad av Anna-Carins fina inlägg i söndags, där hon använde produkter från Altenew, att jag började titta igenom min låda med stämplar därifrån. Jag hittade en ministämpel som är en av mina absoluta favoriter, Billowing Blossoms, och jag har tipsat om den förut HÄR, HÄR och HÄR. Idag tänkte jag visa två olika sätt att använda den.

Först ut ett kort där jag har gjort en distressremsa i kanten och stämplat blommorna och bladen i svart med VersaFine -Pigment Ink Pad -Black Onyx. Jag har använt distress inks i färgerna Picked Raspberry, Mustard Seed och Peacock Feathers.

På nästa kort har jag stämplat blommorna och bladen med oxider i färgerna Kitsch Flamingo, Mowed Lawn, Twisted Citron och Scattered Straw.

Hoppas att ni fick lite inspiration idag! Ha en fin helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar