Grattis till mig!!

”Va e de för daa? E de en vanli daa? Nej de e ingen vanli da för Babsan fyller år ida, hurra hurra hurra!!!!”

Ja men grattis till mig då! Och för att fira så bjuder jag på ett erbjudande på min nya absoluta favorittillverkare: Pinkfresh studio. Från och med idag, söndag, till och med imorgon kväll, måndag, kl 23:59 är det 20 % rabatt på stenciler, stämplar och dies från Pinkfresh studio.

Erbjudandet gäller varor i lager och enbart på nya ordrar. Ingen kod behövs, rätt pris syns i kassan.

Här kommer ett par inlägg där jag eller andra medlemmar av designteamet använt Pinkfreshprodukter:

Nested diamond  

Rustic floral wreath 

Layered starburst stencil

Mirrored triangles och Fancy floral print

Pop-out rainbow

Några videos finns det också på vår Youtubekanal:

 

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar