Brist på inspiration? Copy and paste!

Ni vet när man har en stämpel som man vill använda, men man sitter bara där och stirrar på den och inte vet hur man ska använda den? Det har nog hänt de flesta utav oss. För att få igång inspirationen kan man då värma upp med något som heter  CASE (Copy And Steal Everything). Det innebär helt enkelt att man, i olika grader, kopierar någon annans verk. Ibland kanske man bara stjäl en layout eller en färgställning, men ibland kan man stjäla precis allt. Det är just det senare som jag ska visa idag. Mama Elephants stämpel The Wild Roar tyckte jag skulle passa jättebra till ett barnkort, men fick liksom ingen idé hur jag skulle använda den, och, framför allt, kändes det övermäktigt att hitta bra färgkombinationer till alla 18 djuren. Googlar man runt lite eller letar på YouTube, så finns det ofta någon som har varit snäll och delat med sig av sina färgkombinatioer. Här hittade jag Elaine Hughes som både gjort ett blogginlägg och visat sin färgläggning på YouTube och jag snodde både färgläggningen och kortet rakt av.

Vill ni ha mer CASE-exempel har vi haft ett tema i bloggen på detta ämne som du kan spana in. Andra exempel är Therese som lånat från ett av Lawn Fawns julkort:

Och Gunilla har stulit lite från Jeanettes kort:

Och här har jag inspirerats av ett av My Favorite Things kort:

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar